achtergrondafbeelding
Header afbeelding

Bazaar/Rommelmarkt Nieuw Avondrust

Nieuw Avondrust Voorthuizen

Evenement

Bazaar/Rommelmarkt Nieuw Avondrust

Datum
Woensdag 12 april 2017

Begintijd
10.00 uur

Eindtijd
16.00 uur

Meer informatie
Bekijk de website van Bazaar/Rommelmarkt Nieuw Avondrust

Op woensdag 12 april a.s. organiseert Nieuw Avondrust aan de Van den Berglaan 30 in Voorthuizen (0342- 479500) van 10.00 tot 16.00 uur de jaarlijkse Bazaar en rommelmarkt!

Zorggroep Ena beschrijft in haar visie dat de bewoners zo lang mogelijk zelfstandig midden in het leven wil helpen te staan. Daarom ligt de focus op het welzijn en de mobiliteit van de bewoner. Ook dit jaar komt de opbrengst geheel ten goede van de bewoners van Nieuw Avondrust. Het geld dat opgehaald wordt zal worden besteed aan het vervoeren van bewoners en ouderen uit de wijk. Voor dagbesteding en speciale activiteiten die bemand worden door vrijwilligers.

Net als vorige jaren rekenen we natuurlijk op uw komst. Er is weer van alles te koop!
Op de rommelmarkt vindt u aantrekkelijke spullen voor een prikkie! De bewoners hebben veel zelfgemaakte artikelen in de aanbieding, zoals kussens, brei en borduurwerk en heerlijke warme sokken.
Er zijn prachtige prijzen te winnen bij o.a. het rad van avontuur (met speciale kinderrondes), de verloting en bij het enveloppenspel.

Voor de inwendige mens wordt natuurlijk ook gezorgd. U kunt op deze dag terecht voor zelfgemaakte advocaat, jam, gebak  en oliebollen. In de ontmoetingsruimte of gewoon buiten op het terras kunt u terecht voor een kop koffie met wat lekkers.

Een enorm gezellige dag waarbij wij met trots ons huis voor u openstellen!
We zien u graag op woensdag 12 april op onze bazaar en rommelmarkt! Tot ziens!