achtergrondafbeelding
Header afbeelding

Paaseieren zoeken

Nederlands Pluimveemuseum

Evenement

Paaseieren zoeken

Datum
Zondag 21 april 2019 t/m maandag 22 april 2019

Begintijd
11.00

Eindtijd
12,00

Meer informatie
Bekijk de website van Paaseieren zoeken

Kom op 1e of 2e paasdag paaseieren zoeken in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum.

Op zondag 21 april en maandag 22 april zijn er speciaal voor kinderen paaseieren verstopt in het buitenmuseum. Ook zal er op beide dagen één Gouden EI verstopt zijn. Ga jij die vinden?

Tijdens de paasdagen zijn kinderen tot en met 12 jaar zijn van harte welkom paaseieren te komen zoeken in het buitengedeelte van het Ambachten Museum. De paaseieren zijn verstopt tussen onder andere oude (landbouw)werktuigen, antieke boerenkarren en oude bakkerijmachine.

Kinderen kunnen op beide dagen tussen 11.00 en 12.00 uur deelnemen aan deze zoektocht. Voor elk kind dat 5 paaseieren vindt, heeft het museum een lekker Barnevelds Haantje Pik klaarliggen. Op beide dagen is er één Gouden paasei verstopt. Wie zal hem vinden? De vinder van dit gouden ei wint een extra cadeau!

Het museum

Naast het zoeken van paaseieren is er nog veel meer te doen in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum. Laat u meenemen langs de 160 verschillende oude ambachten, beroepen en winkeltjes. Het Museum neemt u mee naar de tijd dat er geen elektriciteit was, de meeste arbeid nog met de hand werd gedaan. Ook is hier een leuke speurtocht voor de jeugd aanwezig. Naast alle oude ambachten is er een heus Speelgoed Museum met de ouderwetse spelletjes, poppenhuizen, rijdende treinen, Dinky Toys, antieke beren en nog veel meer. Tot eind april zijn er tijdelijk ook twee exposities te bezichtigen; de Brommer expositie en de expositie Kamperen op de Veluwe anno 1960. In mei zullen deze exposities weer omgetoverd gaan worden tot andere expositie ruimtes, onder andere het Meccano zal hier vanaf juli te zien zijn.

Meer informatie

Het Oude Ambachten & Speelgoed Museum is dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Tot en met september ook op zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur Meer informatie is te vinden op www.ambachtenmuseum.nl.