achtergrondafbeelding
Header afbeelding

Glazen Huis en Young Heroes De Glind

De Glind

Evenement

Glazen Huis en Young Heroes De Glind

Datum
Vrijdag 30 juni 2017 t/m zaterdag 1 juli 2017

Begintijd
17.00

Meer informatie
Bekijk de website van Glazen Huis en Young Heroes De Glind

In het weekend van 30 juni en 1 juli heeft Jeugddorp De Glind haar eigen Glazen Huis op het Glindsterplein in De Glind. Een enthousiast team (waaronder veel jongeren) uit De Glind gaat live radio uitzenden via Internet. Doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel, KIKA. Het Glazen Huis start op vrijdag 30 juni om 17:00 uur.

Het hele weekend zijn er diverse activiteiten in het dorp. Vrijdagavond is er vanaf 18.00 uur de judo-activiteit ‘directeur werpen’ van de Rudolphstichting. Op zaterdag 1 juni is er een markt met een dorpskraam van Glindse ondernemers als WeFlora en Just Joan, portrettekenen met clown Gum of draai aan het rad van de dorpskerk. En op zaterdag is er vanaf 18.00 uur GlindPop; eten en muziek op het dorpsplein.

Kom langs met je gift
De organisatie van dit weekend doet een oproep aan iedereen om activiteiten te organiseren om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa en dit dan te komen brengen naar het Glazen Huis op 30 Juni of 1 Juli op het Glindsterplein in De Glind. Denk aan bijvoorbeeld auto’s wassen met de buren, kleedjesverkoop in de tuin, lege flessen inzamelen etc.
Online doneren kan ook: www.glazenhuisdeglind.nl/doneren. Glindradio is nu al te beluisteren op www.glazenhuisdeglind.nl