achtergrondafbeelding
Header afbeelding

Kunstetalages

Barneveld centrum

Evenement

Kunstetalages

Datum
Friday 11 January 2019 t/m Saturday 26 January 2019

Meer informatie
Bekijk de website van Kunstetalages

Van 5 januari t/m 26 januari 2019 organiseert Ward’s Art in samenwerking met ondernemers en kunstenaars voor het vierde jaar Kunstetalages Barneveld.

Kunstetalages Barneveld brengt (amateur)kunstenaars en ruim 50 ondernemers uit Barneveld samen. Zij worden uitgedaagd om een bijzondere etalage te creëren waarin zowel het kunstwerk als de producten van de ondernemer goed tot hun recht komen. Al deze prachtige etalages samen vormen een kunstroute door Barneveld Centrum.

Het publiek en een vakjury stemt op de mooiste etalage. Welke etalage verbaast door zijn unieke uitstraling? Waar zijn kunstwerk en producten het mooiste gecombineerd? Breng jouw stem uit en laat het weten! De winnende kunstenaar ontvangt een maand exposeren bij Ward’s Art en de winnende ondernemer ontvangt de prachtige ‘mooiste etalage’ wisselkip. Onder iedereen die zijn stem uitbrengt wordt een ‘superkip’ verloot.

Ook aan het jonge publiek is gedacht. Voor hen zijn letters in de etalages gelegd, die samen een slagzin vormen. Onder de goede inzenders wordt een kunstworkshop voor de hele klas verloot. Leuk!

Route
Haal jouw gratis route op bij Ward’s Art op het Dijkje of bij de deelnemers.