achtergrondafbeelding

Kunstweekend

Op zaterdag 9 en zondag 10 juni 2018 organiseert Ada de Jonge een kunstweekend in de tuin op Kieftveen 26 in Voorthuizen.

Er worden de volgende kunstwerken geëxposeerd: glasobjecten, schilderijen, fotografie, textielkunst, sieraden en beelden.

De openingstijden zijn van 11:00 tot 17:00 uur.
De exposanten zijn:

Ada de Jonge uit Voorthuizen exposeert beelden. De torso neemt een voorname plaats in, maar zij werkt met evenveel plezier aan andere figuratieve en abstracte vormen. Zij probeert in haar beelden, door een vloeiend lijnenspel in combinatie met een perfecte afwerking, bij de toeschouwer een emotie op te roepen.

Els Denekamp uit Beuningen exposeert met schilderijen. Zij kan geraakt worden door pure zuivere kleuren in de natuur. Kleuren en vormen uit de natuur zijn de basis voor haar schilderijen. Vanuit deze elementen geeft zij haar eigen kleur aan de schilderijen. Haar schilderijen zij abstract in acryl.

Miep Knöptels uit Zeist exposeert met foto’s
Haar motto: “Geen goede foto zonder betrokkenheid.”
Zij probeert te ervaren wat de omgeving haar te zeggen heeft en dat mee te nemen in haar fotografie. Daardoor zijn haar foto’s persoonlijk en door haar opleiding bij Stichting Statief van professionele kwaliteit.

Willem Mak, goudsmid uit Veenendaal exposeert met sierraden. Zijn handgemaakte sierraden zijn uniek en hebben een emotionele schoonheid in zich.

Aafje Dijkstra uit Barneveld exposeert met textielkunst. Aafje is autodidact. Is begonnen met het schilderen in acryl en olieverf Door een vriendin is zij op het idee gekomen om met lapjes textiel schilderijen te gaan maken. Zij laat zich leiden door kleur en laat zonder vooropgezet plan vormend haar werk ontstaan.

Ad Oostveen uit Leusden exposeert met glasobjecten.
Glas dat zon vangt, vasthoud en weer terug geeft. Glas dat vorm en kleur verbindt met hulp van licht. Een zichtbaar mysterie. Vormgeven is zijn grote passie. Zijn ontwerpen ontstaan al schetsend, schilderend op doek,papier en de computer. Zijn ontwerpen werkt hij uit in glas in lood, brandschilderen en ovengevormde objecten.

Ans Vedder uit Hooglanderveen exposeert met keramiek. Haar passie is de draaischijf maar ook handgevormd werk wordt regelmatig gemaakt.

Het bericht Kunstweekend verscheen eerst op visitVoorthuizen.

Bron: Kunstweekend


After summer party

 AFTER SUMMER PARTY  De zomer is weer voorbij.. iedereen is terug van vakantie en het normale leven is weer begonnen… Tijd om even na te genieten van jouw zomerse momenten tijdens de ‘AFTER SUMMER PARTY’ op zaterdag 22 september! Trek je zwembroek of zomerse blousje nog 1 keer aan en kom genieten van 1 van […]

Beers and blues festival

Nieuw in Voorthuizen, het beers and blues festival! Gezellige muziek en lekkere biertjes van 4 lokale brouwers.   Locatie: Proef!, Brugveenseweg Voorthuizen Het bericht Beers and blues festival verscheen eerst op visitVoorthuizen. Bron: Beers and blues festival

Gentleman’s ride

Op 22 september organiseert Bossenbroek een motortocht voor het goede doel. Alle motorrijders zijn welkom om mee te doen. Of je nou een stoere of sjieke motor hebt! Aanmelden en meer info: info@bossenbroek.nl Het bericht Gentleman’s ride verscheen eerst op visitVoorthuizen. Bron: Gentleman’s ride

Vakantie Bijbel Week

Vakantie bijbel week Voorthuizen, 2018. Locatie: Bethabara, van den Berglaan 79 Voorthuizen Onderbouw In Bethabara met zoveel andere kinderen liedjes meezingen, luisteren naar mooie verhalen en leuke knutsels maken! Dat is de VBW onderbouw, voor iedereen die na de vakantie in groep 1 t/m groep 5 zit! Bovenbouw Gezellig met z’n allen in een grote […]

Sage en legende fietstocht

Ga mee, op de fiets, met de gids van de Veluwe als Achtertuin door de prachtige bossen. Een verrassende fietstocht, onderweg kom je enkele grote insecten tegen, fiets je langs het mysterieuze Solse Gat en door het bos met de dansende bomen. Onderweg neemt de gids je mee in enkele spannende sages en legendes…… Afstand: […]