achtergrondafbeelding

Kunstweekend

Op zaterdag 9 en zondag 10 juni 2018 organiseert Ada de Jonge een kunstweekend in de tuin op Kieftveen 26 in Voorthuizen.

Er worden de volgende kunstwerken geëxposeerd: glasobjecten, schilderijen, fotografie, textielkunst, sieraden en beelden.

De openingstijden zijn van 11:00 tot 17:00 uur.
De exposanten zijn:

Ada de Jonge uit Voorthuizen exposeert beelden. De torso neemt een voorname plaats in, maar zij werkt met evenveel plezier aan andere figuratieve en abstracte vormen. Zij probeert in haar beelden, door een vloeiend lijnenspel in combinatie met een perfecte afwerking, bij de toeschouwer een emotie op te roepen.

Els Denekamp uit Beuningen exposeert met schilderijen. Zij kan geraakt worden door pure zuivere kleuren in de natuur. Kleuren en vormen uit de natuur zijn de basis voor haar schilderijen. Vanuit deze elementen geeft zij haar eigen kleur aan de schilderijen. Haar schilderijen zij abstract in acryl.

Miep Knöptels uit Zeist exposeert met foto’s
Haar motto: “Geen goede foto zonder betrokkenheid.”
Zij probeert te ervaren wat de omgeving haar te zeggen heeft en dat mee te nemen in haar fotografie. Daardoor zijn haar foto’s persoonlijk en door haar opleiding bij Stichting Statief van professionele kwaliteit.

Willem Mak, goudsmid uit Veenendaal exposeert met sierraden. Zijn handgemaakte sierraden zijn uniek en hebben een emotionele schoonheid in zich.

Aafje Dijkstra uit Barneveld exposeert met textielkunst. Aafje is autodidact. Is begonnen met het schilderen in acryl en olieverf Door een vriendin is zij op het idee gekomen om met lapjes textiel schilderijen te gaan maken. Zij laat zich leiden door kleur en laat zonder vooropgezet plan vormend haar werk ontstaan.

Ad Oostveen uit Leusden exposeert met glasobjecten.
Glas dat zon vangt, vasthoud en weer terug geeft. Glas dat vorm en kleur verbindt met hulp van licht. Een zichtbaar mysterie. Vormgeven is zijn grote passie. Zijn ontwerpen ontstaan al schetsend, schilderend op doek,papier en de computer. Zijn ontwerpen werkt hij uit in glas in lood, brandschilderen en ovengevormde objecten.

Ans Vedder uit Hooglanderveen exposeert met keramiek. Haar passie is de draaischijf maar ook handgevormd werk wordt regelmatig gemaakt.

Het bericht Kunstweekend verscheen eerst op visitVoorthuizen.

Bron: Kunstweekend


Gentleman’s ride

Op 22 september organiseert Bossenbroek een motortocht voor het goede doel. Alle motorrijders zijn welkom om mee te doen. Of je nou een stoere of sjieke motor hebt! Aanmelden en meer info: info@bossenbroek.nl Het bericht Gentleman’s ride verscheen eerst op visitVoorthuizen. Bron: Gentleman’s ride

Vakantie Bijbel Week

Vakantie bijbel week Voorthuizen, 2018. Locatie: Bethabara, van den Berglaan 79 Voorthuizen Onderbouw In Bethabara met zoveel andere kinderen liedjes meezingen, luisteren naar mooie verhalen en leuke knutsels maken! Dat is de VBW onderbouw, voor iedereen die na de vakantie in groep 1 t/m groep 5 zit! Bovenbouw Gezellig met z’n allen in een grote […]

Sage en legende fietstocht

Ga mee, op de fiets, met de gids van de Veluwe als Achtertuin door de prachtige bossen. Een verrassende fietstocht, onderweg kom je enkele grote insecten tegen, fiets je langs het mysterieuze Solse Gat en door het bos met de dansende bomen. Onderweg neemt de gids je mee in enkele spannende sages en legendes…… Afstand: […]

Wild- en bosspeurwandeling

Het is weer zo ver! Samen met de gids van de Veluwe als achtertuin ga je door het bos speuren. Niet alleen naar wild maar je ontdekt ook andere spannende en leuke dingen van het bos! De wandeling word afgesloten met een spannend, waargebeurd, Veluws verhaal! Vertrek is, met auto, vanaf de parkeerplaats bij zwembad […]

Crescendo

Een sfeervol en gezellig buitenoptreden van Crescendo! Het bericht Crescendo verscheen eerst op visitVoorthuizen. Bron: Crescendo